Mizarstvo Rožanc deluje v družinski lasti že od leta 1916, zgodbo o uspehu pa trenutno piše peta generacija mizarjev, ki s pomočjo dolgoletnih izkušenj, strokovnega znanja in ljubezni do mizarske obrti, ustvarja inovativne in kvalitetne rešitve za različne priložnosti. Naš program vključuje notranjo opremo za vsak kotiček vašega doma ali poslovnega objekta, kot tudi stavbno pohištvo (okna, vrata, stopnišča, balkonske ograje, lesene fasadne obloge...) in dopolnilni program (restavratorstvo, savne, umetnine...).

Za izdelavo pohištva uporabljamo materiale in okovja priznanih proizvajalcev, kar izdelku, skupaj z našim delom, daje optimalno uporabo in dolgo življenjsko dobo. Pri nas izdelano pohištvo je iz polnega lesa, furnirano ali iz sodobnih ploskovnih materialov, v kombinaciji s steklom in kovino. Površine finalno obdelujemo z ekološkimi premazi in laki, ki so ustrezni namenu pohištva.

O vaših idejah se najprej pogovorimo, določimo materiale in na osnovi tega izdelamo najugodnejšo ponudbo. Na vašo željo k sodelovanju povabimo tudi arhitekta, ki doda svoje izkušnje in izdela tridimenzionalni pogled.

Dobavne roke prilagajmo željam naročnikov in se trudimo da so čimkrajši. Nudimo obročno odplačevanje in 5-letno garancijo na vse svoje izdelke.

Naš moto se glasi KVALITETA, FUNKCIONALNOST in OB PRAVEM ČASU.